Fjellpuls

Velkommen til Fjellregionens møtested på nett!

Alt som publiseres på Fjellpuls kan komme på trykk i Arbeidets Rett Ta kontakt hvis du lurer på noe!

Arbeidets Rett anbefaler

… at du som medlem på Fjellpuls.no bidrar til å gjøre dette til en vital og innholdsrik lokalsone gjennom å laste opp bilder som andre kan ha glede av og delta i en eller flere av de mange debattene.

… at du som arrangør bidrar til å gjøre arrangementet ditt kjent gjennom å legge dette inn i vår funksjonelle kalender.

Bildesida – husker du? | Lederartikler | Grimsbu | Slow Food Røros

1920 medlemmer

Se alle

Fjellpuls er en sone på Origo.

Annonse

Aktive samtaler i vår region

Et innlegg av Idar G.
1

Velkommen til Fjellregionens møtested på nett!

Alle som ønsker det kan opprette en sone på Origo. Her viser vi et utvalg av nye bidrag fra soner i vår region.

Exclamation_desat_24

Dagens Smoothie

Svenskar och norrmän är överlag ganska bra på att hålla sig i form. Att kombinera bra mat med träning är väldigt viktigt för att hålla sig frisk och leva ett gott liv. Delar med mig av min supersmoothie här:

Exclamation_desat_24

Krav til boligsalgsrapport

For at takstmenn skal ha muligheten til å skrive boligsalgsrapporter er de nødt til å ha en personsertifisering fra Det Norske Veritas. Dette er en sertifisering som henger høyt i kurs og som sikrer kvaliteten på arbeidet du bestiller fra din takstmann.

Exclamation_desat_24

E-sigaretter, ett gode eller onde?

Hva er det gode ved e-sigaretter? Det finnes mange gode ting med el-sigarett, du kan bruke dem så og si hvor og når du vil siden de ikke lukter vondt og de lager ikke masse rot overalt. De er små og lette og ha med seg over alt. Du trenger ikke bruke masse penger på lighter eller fyrstikker for og tenne den dumme røyken og hvis det regner kan man fortsatt røyke el-sigaretten, man trenger ikke bruke 100 år på og tenne lighteren fordi det blåser så mye at den ikke vil tenne. Og enda en bra ting med el-sigarett er at man ikke får gule tenner, så har du ett fint hvit smil kan du beholde det hvis du bruker el-sigarett.

Exclamation_desat_24

Nordmenn bør få behandling i Amsterdam!

Helsekøene som man opplever over hele landet er helt uakseptable. Når staten sitter på så store ressurser så bør nordmenn få finansiert behandling i andre land.

Exclamation_desat_24

Hvorfor er idretten så spesiell?

Hva er det egentlig med idretten som gjør at vi godtar at den stikker av med det meste av tippemidlene år etter år. Hvorfor skal ikke alle andre viktige organisasjoner få penger?

Exclamation_desat_24

MEDLEMSMØTE

Tirsdag 27. januar kl. 19:00

Exclamation_desat_24

Foto Per Buttingsrud

Hovedbygningen på Vangsgjelten i Vingelen er totalskadd etter brann i dag, 28.12. Bygningen var utleid til en person med to hunder som alle kom seg ut uten fysiske skader. Brannen starta i veggen bak ovnen ifølge beboer.

Exclamation_desat_24

Med kva rett?

Exclamation_desat_24

Sykehus - nok er nok

Pressemelding, 27.november 2014, Fra tillitsvalgte i Arbeiderpartiet NØ

Exclamation_desat_24

Eg må sei en ting om casino

Exclamation_desat_24

Dyr gjeld kan refinansieres

I følge forbrukerøkonomi Silje Sandmæl i Nordea vil det bestandig lønne seg å bake den dyre gjelden man har inn i boliglånet, for på den måten å skaffe seg en lettere økonomisk hverdag.

Exclamation_desat_24

Medlemsmøte i Folldal Arbeiderparti

Det inviteres til medlemsmøte i Folldal Ap, tirsdag 4. november kl 19.00 på Gruvekroa. Vi får besøk av leder i studieutvalget i Hedmark Arbeiderparti, Lasse Weckhorst. Han vil innlede om skolering, organisasjon og ideologi.

Exclamation_desat_24

La Norsk Tipping være

Jeg har fulgt med på debatten den siste tiden som dreier seg om en åpning av monopolet staten har på pengespill i Norge. Det virker som om det er sterke meninger rundt spørsmålet, og de fleste mener monopolet må løses opp. Jeg er av flere grunner ikke enig i dette.

Exclamation_desat_24

Snøscooterløyper i Folldal

Folldal Ap synes det er beklagelig at prosessen med snøscooterløyper i Folldal forsinkes!

Exclamation_desat_24

E-sigaretters mange fordeler - likevel forbudt

E-sigaretter er enda et forholdsvis ukjent fenomen i Norge. Det ble funnet opp allerede i 2003, og har siden den gang spredt seg fort. E-sigaretter, eller elektroniske sigaretter som det står for, er batteridrevne sigaretter som avgir en damp man inhalerer på vanlig vis som en tradisjonell røyk . Mange av de ser også helt ut som en filtersigarett, med rød glo i enden. Kanskje har du sett noen røyke inne og blitt forfjamset. Mest sannsynlig var det da en e-sigarett. Fordi de ikke avgir skadelige stoffer til omverdenen, rammes de ikke av den norske tobakkskadeloven.

Kalender

Har du et arrangement du vil dele med andre? Gjør det her! Kalenderen vil også komme på trykk i Arbeidets Rett.

Se hele kalenderen

Mest anbefalt denne uken

søndag 8. mars kl. 11.00 Holøydalen kirke
Person_gray
ved sokneprest Simen Simensen. Ofring, utdeling av 4-års bok. Johan, Jens og Stein blir med oss med sang og musikk. Etter gudstjenesten blir det menighetens årsmøte og kirkekaffe. Velkommen! Menighetsrådet.

Kampsaker

Soner i vår region

Alle som ønsker det kan opprette en sone på Origo. Her viser vi et utvalg av soner. Opprett din egen sone

Soner fra Fjellpuls

  • Rettens mening — Lederartikler fra Arbeidets Rett
  • Thereses Fanklubb — En møteplass for medlemmer i fanklubben til Therese Johaug og alle andre som vil følge med på hvordan det går med den…
  • Bildesida - husker du? — Her ønsker vi i Fjellpuls sammen med deg å bygge opp en flott bildebase, med bilder fra vår nære og fjerne fortid i…
  • Femundløpet — Femundløpet fascinerer, også de som ikke står bak sleden

Soner vi anbefaler

  • Rettens mening — Lederartikler fra Arbeidets Rett
  • Bildesida - husker du? — Her ønsker vi i Fjellpuls sammen med deg å bygge opp en flott bildebase, med bilder fra vår nære og fjerne fortid i…